For den gode historie i en levende fortælling.


FlamingoFilm udvikler og producerer løbende programmer og serier til bl.a. TV2Nord og Discovery Networks Danmark.
Vi er altid på udkig efter gode historier og samarbejdspartnere, og tager gerne imod både ønsker og idéer til nye projekter.
Så kontakt os, hvis du har en god idé – eller brug for vores hjælp til at gøre din egen fortælling levende.
 

Se vores tv-produktioner

 

SKAGEN HAVN.


I 8 programmer følger vi nogle af de mennesker og steder, der er med til at gøre Skagen Havn til landets største, nordligste arbejdsplads.
 
VM i SKILLS 2017

I 4 døgn har Flamingo Film fulgt 15 unge danskere fra 7 regioner, der har fået opgaven og æren at repræsentere Danmarks ypperste håndværk ved verdensmesterskaberne i håndværk, VM i Skills.

World Skills 2017 foregår i Abu Dhabi og er håndværkerfagenes svar på en olympiade, hvor det danske hold skal møde modstandere fra 56 nationer. Det er en kamp mod tid, uvante omgivelser og en standard, hvor de bedste sætter barren, når Danmarks vigtigste landshold drager afsted på medaljejagt.

DET STORE SPØRGSMÅL

Vi har stillet 6 nordjyske modsætninger nogle af de spørgsmål, der stadig er til gode at blive besvaret, for at finde ud af, hvor uenige de egentlig er – og om der i det hele taget findes et svar.
HJÆLP KOKKEN MED JULEMADEN

Kokken Mikkel Thellufsen giver gode råd til julemaden.

Julen nærmer sig med hastige skridt, men selvom de fleste bruger oceaner af ressourcer på den traditionelle julemad, er der alligevel mange, der ender med at springe over, hvor gærdet er lavest

AIRPORT SINDAL

I Airport Sindal følger vi livets gang i Danmarks nordligste internationale lufthavn. Vi kigger indenfor hos de mange specialfunktioner der er i den lille lufthavn.
EKSILJYDER – MIT LIV I KØBENHAVN

Mød nordjyder der er flyttet til København.

Selvom de fleste nordjyders forhold til København og københavnerne altid har været lidt ambivalent, har tusindvis igennem tiderne taget springet og har bosat sig i hovedstaden.